Légy egészséges! Kezdhetjük?
Sajtban sült csirkemell
Egyik kedvencem ez nagy mennyiségben is villámgyorsan elkészíthető csirkemell. Nagyon finom, mert nem szárad ki a csirkemell sütés közben és így extrább, mint az alap grillezett csirkemell. [...]
Zöldség alaplé
A jól elkészített, erőteljes ízű alaplé minden finom mártás és leves alapja. Kiemeli az alapanyagok aromáját, és megteremti összhangjukat – amint az a Szakácsok könyvében olvasható. Hozzávalók[...]
Magyaros szűzérme
Éttermekben már nagyon ritkán lehet jó minőségben találni, mert manapság sertésszűzből sokkal trendibb fogásokat szokás készíteni. Friss lecsóval és újburgonyával szezonális, egészséges és villámgyorsan elkészíthető. Próbáljátok ki, nyűgözzétek[...]
Paradicsomos-babos virslisaláta
A babot és a lencsét a legtöbben levesben és főzelékben használják. Friss idényzöldséggel és egy kevés ecettel villámgyorsan nyári saláta is varázsolható belőle. Hozzávalók 2 személyre: [...]
Tonhalas tésztasaláta
A Omega-3 zsírsavak fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében. Táplálkozásunk jellemzően Omega-6 zsírsavakat tartalmaz (növényi olajok), de nagyon fontos, hogy étrendünk e két zsírsav megfelelő arányát tartalmazza. Az[...]
Padlizsánkrém
Az örök kedvenc padlizsánkrémnek nagyon sokféle variációja van. Legtöbben a majonézes változatot ismerik, én most egy picit könnyedebb változatot hoztam. Hozzávalók 2 személyre: 1 db nagy,[...]