Általános Szerződési Feltételek

Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Cserni Ágota egyéni vállalkozó (szolgáltató), valamint a www.nutricompass.hu címen elérhető honlap (honlap) használója, megrendelője, igénybe vevője (ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Amennyiben ügyfele kíván lenni a honlap által kínált szolgáltatásoknak, figyelmesen olvassa el az ÁSZF-t és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a kínált szolgáltatásokat, amennyiben annak minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Az ügyfél a honlap használatával kinyilvánítja, hogy megismerte és elfogadja az ÁSZF-t.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollévők között létrejött szerződésnek minősül.

Szolgáltató adatai

Név: Cserni Ágota egyéni vállalkozó

Székhely: 2531 Tokod, Tavasz u. 11.

Telefonszám: 36-30-529-1470

Email cím: cserniagota@nutricompass.hu

Adószám: 69754719-1-31

Honlap és tárhely szolgáltatója: Webnode AG, Gartenstrasse 3, 6304 Zug, Svájc

Az ÁSZF hatálya

Időbeli hatály: 2019. június 1-től visszavonásig.

Területi hatály: www.nutricompass.hu név alatt található összes oldalra, az azokon lévő információkra és igénybevett szolgáltatásokra.

A szolgáltató jogosult az ÁSZF-t előzetes bejelentés nélkül egyoldalúan módosítani.

Szerzői jogok

A honlap külső megjelenése, valamint az azon található információk a szolgáltató, valamint a Webnode AG szellemi tulajdonát képezik, azok részeiről vagy egészéről másolat, nyomtatás, sokszorosítás készítése csak magáncélú felhasználásra, vagy a szolgáltató írásbeli engedélyezése esetén lehetséges.

Az önálló szolgáltatásként, valamint a csomagokban kínált étrendek és receptek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok részeiről vagy egészéről másolat, nyomtatás, sokszorosítás készítése csak magáncélú felhasználásra, vagy a szolgáltató írásbeli engedélyezése esetén lehetséges. Az étrendekben szereplő ételek receptje és azok elkészítésének módja tartalmazza a forrásra való hivatkozást is.

Honlap látogatásának feltételei

A honlap korhatár és kötelezettségek nélkül saját felelősségre szabadon látogatható. A szolgáltató nem vállal felelősséget

  • a honlap információinak téves értelmezéséből és felhasználásából adódó esetleges hátrányokért és károkért
  • hivatkozott honlapok tartalmáért, azok adatkezelési gyakorlatáért, ezekből adódó esetleges hátrányokért és károkért
  • honlapjának olyan honlapon történő hivatkozásáért, amelynek szolgáltatója jogsértő magatartást folytat és ezzel megsérti jelen szolgáltató jó hírnevét.

Szolgáltatások, határidők, pénzügyi kiegyenlítés

A szolgáltató a honlapon részletezett szolgáltatásokat nyújtja a látogatóknak.

1. Amennyiben a honlap látogatója kitölti és elküldi a Megrendelés, vagy Kapcsolat űrlapot, valamint elfogadja az ÁSZF-t és az Adatvédelmi tájékoztatót, a látogató a szolgáltató ügyfelévé válik.

2. A szolgáltató a megadott elérhetőségek valamelyikén visszaigazolja a megrendelést, vagy válaszol a feltett kérdésekre. A szolgáltatónak jogában áll, hogy a megrendelést indoklással, vagy indoklás nélkül visszautasítsa.

3. A megrendelés a szolgáltatás pénzügyi kiegyenlítését követően válik véglegessé. Pénzügyi kiegyenlítés történhet banki átutalással, vagy készpénzben. Amennyiben az ügyfél a pénzügyi teljesítés után bármilyen indokból úgy dönt, hogy a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni, nem jogosult a kiegyenlített összeget visszakövetelni, a szolgáltatónak nem kötelessége azt visszafizetni.

4. A szolgáltató kötelezettsége a szolgáltatás igénybevételéről számlát kiállítani, melyet a pénzügyi teljesítést követően bocsát az ügyfél rendelkezésére.

5. A szolgáltató az előzetesen megbeszélt határidőre teljesíti a megrendelt szolgáltatást. A szolgáltató köteles a szolgáltatást a tőle elvárható legmagasabb szakmai színvonalon végezni és mindent tőle elvárhatót megtenni, hogy a vállalt határidőben a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsa. A szolgáltatónak jogában áll, hogy a megrendelt szolgáltatást annak teljesítése közben indoklással, vagy indoklás nélkül visszautasítsa. Ebben az esetben az ügyfél jogosult a kiegyenlített összeget visszakövetelni, a szolgáltatónak kötelessége azt visszafizetni.

6. Étrendi tervezést kizáró betegségek, állapotok: hormonális betegségek, hormonkezelés, vesebetegség, epebetegség, májbetegség, emésztőrendszeri betegség, daganatos betegségek, köszvény, autoimmun betegség, 1 és 2 típusú diabétesz, bizonyos típusú allergiák és intoleranciák (egyeztetés szükséges), lelki eredetű evészavarok, várandósság, szoptatás, 18 év alatti életkor.

7. Étrendi tervezést kizáró táplálkozási irányzatok, diéták: hormontípus, vércsoport, anyagcseretípus, paleo, ketogén, vegán, speciális étrendet igénylő versenysport diéta.

8. Az ügyfél felelős az általa kitöltött és visszaküldött felmérő kérdőív adatainak valódiságáért, a szolgáltató nem vállal felelősséget a valótlan állítások miatti egészségkárosodásért, hátrányokért és egyéb károkért.

9. Amennyiben a szolgáltatás teljesítése közben a fenti kizáró okok bármelyike felmerül, a szolgáltató jogosult a további szolgáltatást visszautasítani. Ebben az esetben az ügyfél jogosult a kiegyenlített összeg 50%-át visszakövetelni, a szolgáltatónak kötelessége azt visszafizetni.

10. Az ügyfél felelős az általa megrendelt étrend betartásáért, az abban közölt receptek elkészítéséért. Mivel a szolgáltatónak nem áll módjában az étrendi előírások betartását ellenőrizni, ezért a szolgáltatás eredményességére sincs befolyással. Erre való hivatkozással az ügyfél a kiegyenlített összeget nem jogosult visszakövetelni, a szolgáltató nem köteles azt visszafizetni. A szolgáltató nem vállal felelősséget az étrend be nem tartásából adódó egészségkárosodásért, hátrányokért és egyéb károkért; továbbá a receptek alapanyagainak, mennyiségeinek és elkészítési módjainak megváltoztatásából adódó hátrányokért és károkért.

Egyéb

Az ügyfél és a szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a vitás kérdéseket megbeszélés útján békésen rendezzék. Amennyiben ez akadályba ütközik, az ügyfél jogosult polgári peres eljárás keretében bíróság előtt érvényesíteni követelését.

Tokod, 2019. június 1.