Légy egészséges! Kezdhetjük?

Az első lépést már megtetted az egészséges életmód felé. Ha kitartó leszel, megjutalmazod magad a legfontosabb dologgal: az élethosszig tartó jóléttel. Néha nehéz is lesz, de igyekezz mindig legyőzni a nehézségeket.

Élethelyzetedtől függően kínálok Neked személyre szabott étrend tervezést és elemzést; táplálkozási tanácsadást; összeszedett és logikus ismeretanyagot; praktikus, gyors és egészséges ételkészítési ajánlatokat. Az egységes divatdiéták sablonokat alkalmaznak, ezért gyakran kudarccal végződnek.

Ha nyitott vagy az egészséges táplálkozásra; ha úgy érzed szeretnél valamit tenni a saját és családod jólétének érdekében; ha elindulnál ezen az úton, de fogalmad sincs hogyan kezdj bele… Gyere velem, segítek eligazodni az útvesztőben!

Táplálkozási napló elemzés

5 napos táplálkozási napló személyre szabott elemzése. Az egyéni szükséglet és a ténylegesen bevitt energia és tápanyagok közötti eltéréseinek elemzése. Nincs szükség személyes konzultációra, a részemre eljuttatott és megfelelően kitöltött táplálkozási napló alapján készített elemzést online biztosítom számodra.

Tanácsadás, megbeszélés

Egészséges étkezéssel, tápanyagokkal, anyagcserével kapcsolatos általános/személyre szabott tanácsadás, megbeszélés. Kérdések, összefüggések áttekintése, rendszerezése. Telefonos tanácsadás megbeszélt időpontban; személyes tanácsadás Dorog és Esztergom körzetében, igény esetén Budapesten, Tatabányán és Komáromban is elérhető.

Személyre szabott étrend

Testsúly csökkentést/növelést és egyéni edzéstervet támogató étrend. Egyéni szükséglet, életvitel és további igények szerint kialakított személyes étrend készítése. A 6 hetes étrend kiválóan alkalmas az életmódváltás megalapozásához. Változatos, ötletes, praktikus heti étlap személyre szabott étkezéstípusokkal, receptekkel és bevásárlólistával. Ha esetleg meguntad már az étrendedet, vagy szeretnél az évszaknak megfelelően étkezni, kérhetsz 1 hetes étrend frissítést is.

Általános egészséges étrend

 

Meglévő jó fizikai állapotot támogató étrend. Egészséges, szezonális, mértéktartó és élvezetes. Ötletet és támogatást nyújt a mindennapi ételkészítéshez. Változatos heti étlap 3 fő- és 2 kisétkezéshez receptekkel és bevásárlólistával. Ha a szezonnak megfelelő alapanyagokat szeretnél használni, vagy csak megnéznéd, milyen egy egészséges étrend, kérhetsz 1 hetes étrendet is.

 

Előadás, workshop

Tartalmas, praktikus és érthető formában az egészséges táplálkozásról. Cégek, intézmények, szállodák részére, ahol fontos a munkavállalók és vendégek egészsége. Minőségi tudásanyag interaktív prezentálása magyar nyelven egészségnapokon, életmód-váltó programokon, edzőtermekben.

Mindenki más és más életvitelt folytat, ezért az életmódváltás sikeressége nagyban függ attól, hogy a programot mennyire lehet egy adott élethelyzetbe illeszteni. A személyre szabott, mértéktartó, minőségi és élvezetes étrend hosszú távon hozzájárul a szervezet egészségéhez, minden szükséges tápanyagot tartalmaz és megfelelő energiával lát el. Sok esetben teljesen szükségtelen megváltoztatni a jól bevált napirendet egy-egy divatdiéta kedvéért, mert egy kicsi, de személyre szabott étrendi korrekció is elegendő a pozitív változáshoz. Ezeknek a lépéseknek az életmódba illesztése hosszú távon kevésbé okoz nehézséget, mint egy szélsőségekkel teli diéta betartása. Nem kell tökéletesen csinálni, elég csak jól csinálni, de kitartóan és sokáig.

Árakért és további információkért

Étrend tervezést kizáró tényezők

Betegségek és állapotok: hormonális betegségek, hormonkezelés, vesebetegség, epebetegség, májbetegség, emésztőrendszeri betegség, daganatos betegségek, köszvény, autoimmun betegség, 1 és 2 típusú diabétesz, bizonyos típusú allergiák és intoleranciák (kérlek érdeklődj) lelki eredetű evészavarok, várandósság, szoptatás, 18 év alatti életkor.

Táplálkozási irányzatok, diéták: hormontípus, vércsoport, anyagcseretípus, paleo, vegán, speciális étrendet igénylő versenysport diéta. Fenti esetekben étrendet sajnos nem áll módomban készíteni, de lehetőség van táplálkozási napló elemzésre és általános tanácsadásra.