Szolgáltatások

Szolgáltatásaim külön és csomagokban is megvásárolhatók.

Táplálkozási napló elemzés

5 napos táplálkozási napló személyre szabott elemzése. Az egyéni szükséglet és a ténylegesen bevitt energia és tápanyagok közötti eltéréseinek elemzése. Nincs szükség személyes konzultációra, a részemre eljuttatott és megfelelően kitöltött táplálkozási napló alapján készített elemzést online biztosítom számodra.

Tanácsadás, megbeszélés

Egészséges étkezéssel, tápanyagokkal, anyagcserével kapcsolatos általános/személyre szabott tanácsadás, megbeszélés. Kérdések, összefüggések áttekintése, rendszerezése. Telefonos tanácsadás megbeszélt időpontban; személyes tanácsadás Dorog és Esztergom körzetében, igény esetén Budapesten, Tatabányán és Komáromban is elérhető.

Személyre szabott étrend

Testsúly csökkentést/növelést és egyéni edzéstervet támogató étrend. Egyéni szükséglet, életvitel és további igények szerint kialakított személyes étrend készítése. A 6 hetes étrend kiválóan alkalmas az életmódváltás megalapozásához. Változatos, ötletes, praktikus heti étlap személyre szabott étkezéstípusokkal, receptekkel és bevásárlólistával. Ha esetleg meguntad már az étrendedet, vagy szeretnél az évszaknak megfelelően étkezni, kérhetsz 1 hetes étrend frissítést is.

Általános egészséges étrend

Meglévő jó fizikai állapotot támogató étrend. Egészséges, szezonális, mértéktartó és élvezetes. Ötletet és támogatást nyújt a mindennapi ételkészítéshez. Változatos heti étlap 3 fő- és 2 kisétkezéshez receptekkel és bevásárlólistával. Ha a szezonnak megfelelő alapanyagokat szeretnél használni, vagy csak megnéznéd, milyen egy egészséges étrend, kérhetsz 1 hetes étrendet is.

Előadás, workshop

Tartalmas, praktikus és érthető formában az egészséges táplálkozásról. Cégek, intézmények, szállodák részére, ahol fontos a munkavállalók és vendégek egészsége. Minőségi tudásanyag interaktív prezentálása magyar nyelven egészségnapokon, életmód-váltó programokon, edzőtermekben.

Étrend tervezést kizáró tényezők

Betegségek és állapotok: hormonális betegségek, hormonkezelés, vesebetegség, epebetegség, májbetegség, emésztőrendszeri betegség, daganatos betegségek, köszvény, autoimmun betegség, 1 és 2 típusú diabétesz, bizonyos típusú allergiák és intoleranciák (kérlek érdeklődj) lelki eredetű evészavarok, várandósság, szoptatás, 18 év alatti életkor. Táplálkozási irányzatok, diéták: hormontípus, vércsoport, anyagcseretípus, paleo, vegán, speciális étrendet igénylő versenysport diéta. Fenti esetekben étrendet sajnos nem áll módomban készíteni, de lehetőség van táplálkozási napló elemzésre és általános tanácsadásra.