Pirított gnocchi savanyúkáposztával és szalonnával

A töltött káposzta ízvilága roppanósra sült puha burgonyagombóccal. Nagyszüleink kedvence megszépíti a szürke hétköznapokat.

Hozzávalók 2-3 személyre:

  • 50 dkg gnocchi

  • 30 dkg savanyúkáposzta

  • kockázott szalonna ízlés szerint

  • tejföl ízlés szerint

  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés folyamata:

1.Szalonnát egy nagy teflon edényben zsírjára pirítjuk, közben a gnocchi-t készre főzzük.

2. A szalonnához hozzáadjuk a leöblített gombócokat és a kinyomkodott, kissé összevágott káposztát.

3. Nagy lángon roppanósra pirítjuk, őrölt borssal fűszerezzük.

4. Tejföllel tálajuk.

Jó étvágyat kívánok!

Tálalási javaslat

Iratkozz fel a hírlevélre

Ne maradj le a friss hírekről és cikkekről!