Pirított gnocchi savanyúkáposztával és szalonnával
A töltött káposzta ízvilága roppanósra sült puha burgonyagombóccal. Nagyszüleink kedvence megszépíti a szürke hétköznapokat.
Hozzávalók 2-3 személyre:
50 dkg gnocchi
30 dkg savanyúkáposzta
kockázott szalonna ízlés szerint
tejföl ízlés szerint
só, bors ízlés szerint
Elkészítés folyamata:
1.Szalonnát egy nagy teflon edényben zsírjára pirítjuk, közben a gnocchi-t készre főzzük.
2. A szalonnához hozzáadjuk a leöblített gombócokat és a kinyomkodott, kissé összevágott káposztát.
3. Nagy lángon roppanósra pirítjuk, őrölt borssal fűszerezzük.
4. Tejföllel tálajuk.
Jó étvágyat kívánok!
Iratkozz fel a hírlevélre
Ne maradj le a friss hírekről és cikkekről!