Tészta pirított zöldségekkel és gesztenyével
Egy kedves barátnőm javaslatára kipróbáltam a pirított kelbimbó-gesztenye párosítást. Azóta is nagy kedvencem. Azért szeretem a zöldséges tésztákat, mert jó minőségű szénhidráttal látnak el.
Szükséges hozzávalók:
20 dkg spagetti
1 db kisebb sárgarépa
¼ kisebb fej kelkáposzta, vagy 10-12 db kelbimbó
125 g főtt gesztenye (tasakos)
1-2 evőkanál étolaj
1 teáskanál szezámmag
1 evőkanál szójaszósz
Az elkészítése rendkívűl egyszerű, így kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak!
1.Gesztenyét felezzük és kissé megpirítjuk.
2.Tésztát megfőzzük és leszűrjük.
3.Zöldségeket felcsíkozzuk és olajon a szezámmaggal lepirítjuk.
4.Beleforgatjuk a tésztát, szójaszósszal és ízlésünk szerint fűszerezzük.
Jó étvágyat kívánok!
Iratkozz fel a hírlevélre
Ne maradj le a friss hírekről és cikkekről!