Paradicsomos-babos virslisaláta

A babot és a lencsét a legtöbben levesben és főzelékben használják. Friss idényzöldséggel és egy kevés ecettel villámgyorsan nyári saláta is varázsolható belőle.

Hozzávalók 2 személyre:

  • 1 konzerv vörösbab

  • 2 db paradicsom kockázva

  • ½ fej lilahagyma aprítva

  • 1 pár virsli karikázva

  • Só, bors, ecet, olaj, cukor

Virslit felkarikázzuk, hagymát apróra vágjuk és összekeverjük a leöblített babbal, borsozzuk. Hozzátesszük az ecetet, az olajat és a cukrot.

Tipp:

Finomabb, ha néhány órát áll a hűtőszekrényben.

Jó étvágyat kívánok!

Tálalási javaslat

Iratkozz fel a hírlevélre

Ne maradj le a friss hírekről és cikkekről!