Feta sajtos szendvicskrém
Igazi 4 évszakos szendvicskrém, vagy mártogatós… sőt akár sült húsok tölteléke is lehet. Csak a fűszerezés, a zöldségek, a köretek és fantáziánk szab határt. Imádom!!!
Hozzávalók:
200 g feta, vagy krémfehérsajt
3-4 evőkanál zsírszegény natúr joghurt
fűszerek ízlés szerint (fokhagyma, kapor, oregánó, bazsalikom, medvehagyma stb)
dúsító összetevők ízlés szerint (aszalt paradicsom, olívabogyó, párolt spenót, olajos magvak stb.)
Sajtot villával összetörjük és hozzákeverjük a natúr joghurtot. Mivel a sajt picit zsírosabb, ezért tejföl helyett zsírszegény natúr joghurtot használunk.
Fűszerezzük és dúsítsuk kedvünkre. :-)
Jó étvágyat kívánok!

Tálalási javaslat
Iratkozz fel a hírlevélre
Ne maradj le a friss hírekről és cikkekről!
