Zöldségragu

Multifunkciós, krémes-fűszeres zöldségragu minden esetre.

Hozzávalók

  • 1-1 db hagyma, fokhagyma, sárgarépa, kápia paprika

  • 1 konzerv (250 g) konzerv bab

  • 1 konzerv (250 g) hámozott, aprított paradicsom

  • só, bors, babérlevél, oregánó, római kömény, füstölt pirospaprika ízlés szerint

  • 3 evőkanál étolaj

Hagymát, fokhagymát olajon megpároljuk.

 Zöldségeket a fűszerekkel, lassan, hosszan, sűrűre összefőzzük.

Botmixerrel pürésítjük.

Tipp:  lencsével, vöröslencsével, csicseriborsóval is készíthető.

Jó étvágyat kívánok!

Tálalási javaslat

Iratkozz fel a hírlevélre

Ne maradj le a friss hírekről és cikkekről!